Gastenboek

Edith en Samantha hebben een workshop gevolgd, en hun eerste taart gemaakt. Hieronder vinden jullie een reactie:

‘Het was super leuk. Nooit geweten dat je zoveel kanten op kan met marsepein. We gaan het zeker nog een keer doen! Bedankt voor de gezellige avond!’

 

 

Wil je een reactie geven op mijn taarten, een workshop die ik gegeven heb, of wil je reageren op mijn website? Laat hieronder dan een berichtje voor mij achter.

10 Responses to Gastenboek

 1. Marlene 27/03/2013 at 20:05 #

  Ik heb vanmiddag een workshop gevolgd bij Lies. Ik vond het heel leuk en het was ook nog eens gezellig. Heb heel veel tips van Lies gekregen en ook veel geleerd. Lies bedankt voor de leuke middag en ik ben met een mooie en lekkere taart naar huis gekomen. Mijn man en kinderen vonden de taart heerlijk en ook mijn schoonzus en haar gezin hebben ook mogen proeven.
  Bedankt!

 2. Sylvester & Sharon 18/08/2013 at 10:04 #

  Hoi Lies,

  We zijn super blij dat we hebben gekozen voor een bruidstaart van jou !
  Het was helemaal geweldig! Niet alleen hoe de taart eruit zag, maar ook de smaak ! Alleen maar complimenten ! Super bedankt dat je mee hebt gedragen aan onze bijzondere dag door het maken van een prachtige bijzondere taart wat helemaal onze smaak/stijl was ! Sylvester & Sharon.

 3. op de Hoek 27/08/2014 at 17:03 #

  Wij hebben een heerlijke babyshower taart besteld als verrassing voor onze zus. De taart zag er super uit en was heerlijk. Iedereen heeft er van kunnen eten en zelfs toen hadden we nog over. Een leuk idee als je de standaard taart eens zat bent en echt een leuke, mooie en vooral lekkere taart wil!

 4. Siebe 27/12/2015 at 22:02 #

  De ‘Hart-onder-de-riem’-taart was overheerlijk en een complete verrassing die ik iedereen kan aanraden. Geweldig mooi verzorgd en uitgewerkt. Een professional kan het niet beter. Bedankt Lies!!

 5. Bas & José 11/04/2018 at 21:27 #

  Vandaag het verjaardagsfeestje van onze dochter Roos gevierd samen met haar vriendinnetjes van school! We hadden gekozen voor een workshop taart maken van Lies en wauw wat een feest was dat! We hebben genoten van jouw manier van omgaan me de kinderen Lies! Je doet dit ontzettend leuk en met veel passie voor het maken van lekkere taarten! Bedankt Lies jouw workshop was top!

 6. Raymond Potsdammer 08/10/2018 at 15:29 #

  In de voorbije vier weken hebben we twee keer een taart besteld. De eerste taart was tegelijkertijd de kennismaking. Het is een prachtige bruidstaart geworden in de vorm van een hart en geheel van wit marsepein. Namen en jaartal waren in roze marsepein uitgevoerd en versierd met groene blaadjes. Een enorme verrassing voor het bruidspaar. En vanwege deze ervaring hebben we om een verjaardagstaart gevraagd. Dit keer in de vorm van een boltaartje ook van wit marsepein en versierd met lila bloemen en ook naam en leeftijd in lila marsepein uitgevoerd.

  Ook deze taart bleek een enorme verrassing voor de jarige. Maar ook allen die van beide taarten hebben gesmuld ware reuze enthousiast. Zulke taarten kom je niet gauw tegen. Erg mooi en erg lekker dus!

 7. Nicole 23/10/2018 at 22:08 #

  Super leuke en lekker babyshower taart!!! Zeker een aanrader!

 8. Liesbeth 11/01/2019 at 18:50 #

  Vandaag heeft Lies bij ons thuis een kinderfeestje verzorgt. De kinderen hebben cupcakes versiert. En wat hebben ze een leuke middag gehad! Lies moet haar hele keuken hebben leeg gehaald, want alles stond hier. Ze blijft met veel plezier instructies geven. Niets is haar teveel gevraagd en ze mochten alles gebruiken. Dank je wel Lies!

 9. Jolanda 29/01/2019 at 14:17 #

  Samen met mijn 2 dochters de workshop cupcakes versieren bij Lies gedaan en wat hebben we genoten. Trots gingen ze allebei met 4 cupcakes in een mooi doosje naar huis en ze waren heerlijk. Lies legde alles geduldig uit en niets was te gek. Allerlei materialen, versiersels en kleuren fondant zijn aanwezig. Bedankt voor de gezellige middag!

 10. Jolanda 21/02/2019 at 21:17 #

  Gisteren heeft onze dochter bo haar kinderfeestje bij lies gehouden het was super gezellig en ook de meiden vonden het geweldig ze kregen ook goeie uitleg hoe ze hun taart konden versieren en werden ook heel vriendelijk geholpen met alles echt een aanrader om kinderfeestje te geven bedankt voor een super leuke gezellige middag Lies

Geef een reactie