Over mij

Welkom op mijn website feesttaarten.com
Mijn naam is Lies Siepel, woon in Dronten en ik zal u vertellen hoe ik tot het maken van feesttaarten met marsepein ben gekomen. In de zomer van 2010 kreeg ik toevallig een taartenboek in mijn handen en gelijk sloeg de vonk over. Ik was bij mijn zus en zij had al wel wat spulletjes in huis, dus wij aan de slag om mijn allereerste taart te maken. Ik werd er helemaal blij van.

Inmiddels is op mijn website www.feesttaarten.com te zien dat het een beetje is uitgegroeid tot meer dan een  hobby en ik doe het met veel plezier. Om steeds weer van de nieuwe technieken op de hoogte te blijven ben ik in februari 2012 begonnen met de Wilton cursus  Decorating Basics, die ik inmiddels heb afgerond met een certificaat. In november 2012 heb ik de cursus Wilton II Flowers and Cake Designs met succes afgerond.

Maar we staan niet stil. De technieken gaan maar door en via facebook  kom ik in contact met taartenbakkers door het hele land en wisselen veel informatie uit.

Niet alleen voor een mooie verjaardagstaart kunt u bij mij terecht maar ook voor uw bruidstaart en nu ook voor een mooie babyshowertaart of voor een andere speciale gelegenheidstaart. Ook geef ik workshops in het versieren van taarten en cup cakes. Ook maak ik hele kleine taartjes t.w. petit fours. Voor meer informatie hierover kunt u mij gerust appen of bellen op nummer 06.3910-4808.

Veel van mijn materialen bestel ik online bij www.detaartsuper.nl of bij andere online shops.

Heeft u interesse in zo’n heerlijke en persoonlijke feesttaart of wilt u graag een workshop taart of cup cakes decoreren volgen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. En wie weet tot ziens!