Over mij

Welkom op mijn website feesttaarten.com
Mijn naam is Lies Siepel en ik woon in Dronten. Na het zien van een taartenboek vol met van die prachtige  afbeeldingen sloeg bij mij de vonk over. 

Inmiddels is op mijn website www.feesttaarten.com te zien dat het een beetje is uitgegroeid tot meer dan een  hobby. Ik doe het met erg veel plezier.  Vooral de workshop met de kinderen geeft mij veel plezier.  Ik heb in februari 2012  de Wilton cursus  Decorating Basics afgerond met een certificaat. In november 2012 heb ik de cursus Wilton II Flowers and Cake Designs met succes afgerond.

Maar we staan niet stil. De technieken gaan maar door en via facebook  kom ik in contact met taartenbakkers door het hele land en wisselen veel informatie uit.

Niet alleen voor een mooie verjaardagstaart kunt u bij mij terecht maar ook voor uw bruidstaart en nu ook voor een mooie babyshowertaart of voor een andere speciale gelegenheidstaart. Ook geef ik workshops in het versieren van taarten en cup cakes. Ook maak ik hele kleine taartjes t.w. petit fours. Voor meer informatie hierover kunt u mij gerust appen of bellen op nummer 06.3910-4808.

Veel van mijn materialen bestel ik online bij www.detaartsuper.nl of bij andere online shops.

Heeft u interesse in zo’n heerlijke en persoonlijke feesttaart of wilt u graag een workshop taart of cup cakes decoreren volgen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. En wie weet tot ziens!