Viva La Donna

Stichting Viva la Donna zet zich in voor vrouwen die de diagnose kanker hebben gehad. Zo vraagt de stichting door middel van campagnes aandacht voor nazorg en worden er diverse projecten georganiseerd om vrouwen die getroffen zijn door kanker weer te laten stralen. De jaarlijkse Viva la Donna Day op 29 mei was daar één van. Tijdens deze verwendag konden lotgenoten genieten van een gratis verwenbehandeling. Een bijzondere ervaring die zorgt voor een positief gevoel.

Er was mij gevraagd of ik pro deo mee wilde werken aan deze dag. Natuurlijk wil ik dat graag. Vooral omdat ik  om me heen de verwoestende werking van deze ziekte zie wil ik natuurlijk ook mijn steentje bijdrage op wat voor een manier dan ook.

Dus ben ik aan de slag gegaan met het bakken van heel veel cup cakes die de mensen op die dag dan mooi konden versieren. Het resultaat mag er wezen. Blije gezichten en we hebben veel gelachen. Iedereen ging met een doos vol zelf versierde cup cakes naar huis. En ze hadden ook de handen nog vol met allemaal andere presentjes van de andere workshopjes.

Het was er gezellig en heel indrukwekkend. Ik heb het graag gedaan. Voor een impressie zie hieronder de foto’s.