Bruidstaarten

Gaat u binnenkort trouwen?

Bent  u op zoek naar een bijzondere, betaalbare op maat gemaakte bruidstaart?

Maak deze dag dan speciaal met een voor u, op maakt gemaakte, bruidstaart van feesttaarten.com.

Ik kan voor maximaal 60 personen een mooie stapeltaart voor jullie maken.

Hoe werkt het allemaal, hoe ziet het er uit, hoe smaakt het….

allemaal vragen die we gerust even door kunnen nemen (bij u of bij mij thuis).  We nemen samen door hoe jullie graag willen dat de taart er ongeveer uit gaat zien. Hoe wordt hij versiert en hoe gaat hij smaken?

De taart wordt op locatie in elkaar gezet zodat tijdens het vervoer niets mis kan gaan met uw taart. Ik neem hier ruim de tijd voor en kom een uur van te voren op de locatie waar jullie het feest gaan geven.

Wilt u eigenlijk eerst even lekker proeven?

Dat kan ook natuurlijk, voor een redelijke prijsje, maak ik een klein proeftaartje voor jullie. Die u dan al ver ruim voor het feest kunt proberen. U kunt dan zelf ervaren wat andere zullen kunnen bevestigen (zie de reacties in het gastenboek), dat hij super luchtig en erg lekker is.

We overleggen samen welke smaken u wilt proeven. Ook kunt u proeven wat u lekkerder vindt,  een taart bekleed met marsepein of de taart bekleed  fondant.

 

Nog vragen? Neem gerust contact met mij op dan kunnen we het een en ander even doornemen.

De bestelling voor een bruidstaart moet wel minimaal 6 weken voor de trouwdatum zijn aangemeld.

Een mailtje naar info@feesttaarten.com of een appje naar 06.3910.4808  en ik neem contact met u op. Vergeet niet uw telefoonnummer, liefst een 06 nummer, te vermelden.

Bestellingen voor een bruidstaart gaan eerst per mail als u in de mail uw telefoonnummer en adres vermeld dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.